KESZTHELYI STRANDOK

- VÁROSI STRAND -

Városi Strand

Keszthely, Csík Ferenc sétány

A Városi strand Keszthely gyöngyszeme. 35000 nm napozófelülettel, és 20 vendéglátóhellyel rendelkezik. Rengeteg szolgáltatást nyújt partnerein keresztül, akár aktív pihenésre vágyik, akár nyugodtan, passzívan szeretne kikapcsolódni.

 

Egyedülálló a Szigetfürdő, melyet a közelmúltban állítottunk az eredetihez hasonlóvá, a mai kor igényeinek megfelelően.

A nyár folyamán, főleg a főszezonban animátorok foglalkoznak a gyermekekkel. A sport pályák, és játszóterek teljes homokcserén estek át, így biztonságosan használhatóak.

A városi strand legjellegzetesebb épülete az 1864-ben épült szigetfürdő. A Balaton partján egyedülálló módon korhű stílusban felújított épület 2007-ben történt rekonstrukció során nyerte el ismét méltó formáját.  A létesítmény funkciójában is illeszkedik a strandhoz, amelyet a 21. századi igényeknek megfelelően, a legmodernebb technikai és építészeti megoldásokkal alakítottak ki. A strandbelépő ára tartalmazza a Balaton alakú élménymedence használatát is. A nyári hónapokban itt található a trópusi hangulatot idéző, zenés részben fedett szórakozóhely a Viviéra. A városi strand felújított vizesblokkokkal, igényes kiszolgáló egységekkel, több röplabda és strandfoci pályával, valamint modern játszótérrel várja a Balaton szerelmeseit.

Szolgáltatások: napozóágyak,óriáscsúszda, elektromos csónakkölcsönző, vízibicikli, gokart, játékterem, mini golf, asztalitenisz, légvár, trambulin, vízen járó labda (Zorb), snooky, masszázs, strand-könyvtár

 
 

ZÁMOR10 Apartment's Keszthely

8360 Keszthely, Zámor u. 10.

Tel: +36 30 302 6880
Mail: info@zamor10.hu

Web: www.zamor10.hu

Copyright © 2017-2019- All rights reserved!

@

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • YouTube - White Circle