Balatoni nyár Keszthelyen

2020.07.01 - 08.31. között

 minimum 2 éjszaka foglalása esetén

21000 HUF / szoba / éj

Tekintse meg foglalható szobatípsuainkat:

Aktuális legkedvezőbb ár:

Az ajánlat tartalma:

 

 • Szállás, az adott személyek részére önellátással a foglalt időszakban és szobatípusban, a keszthelyi Zámor10 Apartments-ben

 • Külső medence használata (időjárástól függő vízhőmérséklet)

 • 20% kedvezmény a keszthelyi Festetics Kastélya, a kombinált belépőjegyre vonatkozóan

 • 20% kedvezmény Balatoni Sétahajózásra, a Hableány Nosztalgia Sétahajóval (Részletek, indulási időpontok, árak a helyszínen érhetők el. A program, időjárástól függő.)

 • 10% kedvezmény a közeli Tompos Étteremben, amely az a’la carte étlap és az itallap árai érvényes

 • Wi-Fi használat

 • Grillezési lehetőség a kertben (időjárás függvényében)

 • Fedett, kerti asztalitenisz használata

 • Klímahasználat, rendelkezésre állás esetén.

 • Parkolás a szálláshely előtt, vagy a belső udvaron

 • Kedvezményes vacsora lehetőség naponta 17:00 – 21:00 között az exkluzív Tompos Étteremben

 • Kirándulási lehetőségek sofőrrel, Tapolcai tavas barlang, Tihany, Budapest, Bécs, Graz, és egyéb kedvelt úti célokkal. Pontos program és árak, a helyszínen érhetők el

Az ajánlat érvényes 2020.07.01-2020.08.31. között a szabad helyek függvényében, írásban előre egyeztetett időpontban, a szálláshely visszaigazolását követően, minimum 2 fő érkezése esetén. Az ajánlat nem tartalmazza az utazást és az idegenforgalmi adót (idegenforgalmi adó 450 HUF / fő / éjszaka – 18 éves kor fölött).  ​

Érkezés: 14-20 óráig (előzetes egyeztetés alapján, ezért kérjük, hogy a foglaláskor a telefonszámot feltétlenül szíveskedjenek az e-mailben feltüntetni). Távozás: 8.00-10:00 óráig Korábbi érkezés és későbbi távozás lehetséges, felár ellenében.

Tetszik az ajánlat?

Kérjen tőlünk személyre szabott árajánlatot:

Foglaljon szobát ezen a szálláshelyen, akár 10500 HUF / fő / éj áron.
arrow&v
arrow&v

Szobatípusok

 
 
arrow&v
Szeretne kérni a későbbiekben promóciós levelet ajánlataikról?

Foglalási és lemondási feltételek

A szobafoglalást célszerű minél korábban megtenni a szálláshely elektronikus levelezési címére megküldött levélben, a foglalni kívánt időpont megadásával. A foglalási szándék megküldésével egyidejűleg, Ön elfogadja a szálláshely jelen foglalási feltételeket és a szálláshely házirendjét melyet ide kattintva tekinthet meg.

 

A foglalástól számított 8 munkanapon belül, a szállásdíj 50%-a fizetendő átutalással, bankfiókban történő készpénz befizetéssel, SZÉP kártyával, a szállásadó által előzetesen megküldött díjbekérő alapján. Ehhez, a szállásfoglaló köteles megküldeni a díjbekérő elkészítéséhez szükséges személyes adatait (név, lakcím) szállásadó részére, elektronikus levél (e-mail) formájában az info@zamor10.hu e-mail címre. A szállásdíj fennmaradó 50%-a, illetve az idegenforgalmi adó, a helyszínen fizetendő.

A kedvezményes csomagok tekintetében módosítást legkésőbb a lefoglalt időpontot megelőző 14. napig tudunk elfogadni egy alkalommal a szabad helyek függvényében! Amennyiben a vendég kérésére, az üzemeltetőnek bármi okból kifolyólag nem áll módjában a visszaigazolt időponton módosítani, vagy a vendég bármi okból nem foglalja el a szállást (vagy korábban kiköltözik, mint a visszaigazolt távozás napja) az utolsó e-mailben visszaigazolt időpontban, az üzemeltető a befizetett szállásdíjat lelakottnak tekinti, az nem kerül visszafizetésre.


Amennyiben a vendég egy 14 napon túli időpontra lefoglalt szobát szeretne lemondani, (több mint 14 nappal az érkezés előtt) de részben, vagy teljes mértékben kiegyenlítette a kedvezményes csomag / kupon / voucher ellenértékét, de eltelt 14 munkanap a csomag megrendeléstől számítva, már nem mondható le megrendelés, a befizetett összeg nem kerül visszafizetésre! Ilyen esetekben csak akkor módosítható egy lefoglalt időpont (a szabad helyek függvényében) ha a vendég egy másik időpontot választ.

ZÁMOR10 Apartment's Keszthely

8360 Keszthely, Zámor u. 10.

Tel: +36 30 302 6880
Mail: info@zamor10.hu

Web: www.zamor10.hu

Copyright © 2017-2019- All rights reserved!

@

 • Facebook - White Circle
 • Instagram - White Circle
 • YouTube - White Circle