Házirend

Kedves Vendégeink!


Munkatársaim nevében ígérhetem, mindent elkövetünk annak érdekében, hogy pihenésük örömteli és zökkenőmentes legyen. Ezért kérem Önöket, hogy az alábbiakban foglaltakat szíveskedjenek tudomásul venni, illetve betartani.

1.) Check in – Check out információk
A szobákat érkezési napon 14:00 órától tudjuk biztosítani. A távozás napján a szobát legkésőbb 10:00-ig szíveskedjenek elhagyni. Amennyiben a takarítással munkatársaink előbb végeznek, úgy a szobák 14 óra előtt is elfoglalhatóak, ám garantálni a korábbi beköltözést nem tudjuk. Kérjük, hogy korábbi érkezési szándékát szálláshelyünk részére e-mailben vagy telefonon legyen kedves előre jelezni. Távozás napján tartózkodásuk meghosszabbítására van lehetőség, amennyiben aznap nem érkezik vendég a szobába.
Hosszabbítási díj: 12:00-ig – 2000 Ft, 12:00-tól óránként 2000 Ft egészen 17:00-ig. A szálláshely elhagyása esetén a szobakulcsot kérjük leadni.


2.) Szobakulcs
A vendégek a regisztráláskor szobakulcsot kapnak, amelyhez a bejelentőlap pontos kitöltése szükséges.


3.) Látogatók
A szálláshely szobáiban csak az érkezéskor regisztrált vendégek tartózkodhatnak, kérjük látogatóikat az emeleti hallban szíveskedjenek fogadni.


4.) Alapszolgáltatásaink
Vendégeink részére a szobaár a szálláson kívül az alábbiakat tartalmazza:  egyes esetekben belépőt a Tófürdőbe, az adott ajánlatban leírtaknak megfelelően (nyitvatartási időben), Wi-Fi elérhetőséget az egész házban, parkolást, a külső medence használatát (szezonálisan, időjárásától függően), a grillező és a bográcsozó hely használatát, rendelkezésre állás esetén a klímahasználatot.

5.) Parkolás

A szálláshelyen összesen 5 db parkolóhely áll rendelkezésre, 2 db belső (udvari), illetve 3 db a szálláshely előtti utcai parkolóhelyen. A szálláshelyen, szobánként 1 db parkolóhely biztosított.


6.) Biztonság
Felhívjuk kedves Vendégeink figyelmét, hogy a szobában hagyott értéktárgyaikért szálláshelyünk nem vállal felelősséget. 


7.) Étkezés
Szálláshelyünk nem kínál helyben étkezési lehetőséget.

8.) Egyéb fogyasztás
Nem a szálláshelyen vásárolt ételt, italt csak és kizárólag a szobában, vagy a kültéri pihenőkön fogyaszthatja a vendég, a berendezés megóvása mellett. A berendezésben okozott minden kárt a vendégnek kell megtérítenie.


9.) Egyéni elektromos készülékek
A szálláshely szobáiban gyúlékony, robbanásveszélyes anyagot tárolni, kávéfőzőt, vízmelegítőt, vasalót és egyéb elektromos készüléket őrizetlenül üzemeltetni tilos. 

10.) Dohányzás
A szálláshelyünk egész területén tilos a dohányzás! Dohányzó vendégeink a bejárattól 5 méterre, vagy kizárólag az arra kijelölt helyen gyújthatnak rá.


11.) A vendégek és környék lakóinak nyugalma
Tilos bulik, rendezvények tartása. 22:00 és 07:00 között tilos a nyugalmat zajjal megzavarni.

Kérjük, hogy tartsák tiszteletben a többi vendég, valamint az övezetben lakók nyugalmát és hangoskodással azt ne zavarják. Különös tekintettel figyeljenek egymás nyugalmára 22:00 óra után, s a hatályos csendrendeletet - főként kültéren - szíveskedjenek betartani. Amennyiben ezek megszegésre kerülnek, azok súlyos házirend szegésnek minősül, s a szállásadó egyéni mérlegelés alpján, azonnali hatállyal megszakíthatja a vendég üdülését, azaz felszólíthatja a vendéget a szálláshely elhagyására.


12.) A szálláshely értékei
Berendezési tárgyakat és textíliákat (pl. plédet, törölközőt, stb. ) a szálláshely területéről kivinni tilos! 


13.) Távozás a szobából
Kérjük Vendégeinket – a szobából való távozásuk előtt – győződjenek meg arról, hogy a vízcsapok ne maradjanak nyitva, a lámpakapcsolókat, klímaberendezéseket, televíziókat pedig szíveskedjenek lekapcsolt állapotba helyezni, ablakokat, tetőablakokat becsukni.


14.) Hibajelentés
Kérjük Vendégeinket, hogy a szobában tapasztalt mindennemű meghibásodást a szálláshely üzemeltetőjének haladéktalanul szíveskedjenek jelezni.


15.) Károkozás
Gondatlanságból vagy szándékosan okozott kárt a szálláshely üzemeltetője a károkozóval megtérítteti.


15.) Kérdése van?
További szolgáltatásainkról és azok igénybevételéről a szálláshely üzemeltetője ad felvilágosítást. Bízunk abban, hogy a pihenésre szánt idejük az elvárásaiknak megfelelő, örömteli és zavartalan lesz.

ZÁMOR10 Apartment's Keszthely

8360 Keszthely, Zámor u. 10.

Tel: +36 30 302 6880
Mail: info@zamor10.hu

Web: www.zamor10.hu

Copyright © 2017-2019- All rights reserved!

@

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • YouTube - White Circle